URL



در بازدید سفیر ژاپن از پارك دانشگاه تهران مطرح شد؛

راه اندازی دفتر همکاریهای پارک های علم و فناوری ایران و ژاپن

راه اندازی دفتر همکاریهای پارک های علم و فناوری ایران و ژاپن

کوتاه کننده لینک: رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در جریان بازدید سفیر ژاپن در تهران از این پارک، جهت راه اندازی دفتر همکاریهای مشترک پارک های علم و فناوری ایران و ژاپن در پارک اعلام آمادگی کرد.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از دانشگاه تهران، دکتر علی اسدی در دیدار با «کازوتوشی آیکاوا» سفیر کشور ژاپن در تهران که در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار گردید، اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ورود به اقتصاد دیجیتال از الزامات است. ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال یک کشور جوان است و دراین زمینه مشتاق گسترش همکاری شرکت های دانش بنیان دو کشور و بهره مندی از تجربه ها و ظرفیتهای ژاپن هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان آمادگی برای تولید محصولات دانش بنیان مشترک بین ایران و ژاپن با مشارکت پارک های علم و فناوری دو کشور، اضافه کرد: مشتاق خواهر خواندگی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با یکی از پارک های علم و فناوری کیوتو هستیم.
وی در این جلسه با بیان آمادگی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بمنظور میزبانی مسئولان پارک های علم و فناوری کشور ژاپن با هدف ایجاد فرصتی برای تبادل نظر درباب زمینه های ایجاد و توسعه همکاریهای دوجانبه، پیشنهاد کرد: نمایشگاه مشترک محصولات دانش بنیان پارک های علم و فناوری دو کشور در ایران و ژاپن اجرا شود.
دکتر اسدی، تسهیل رفت وآمد صاحبان شرکت های دانش بنیان ایرانی و ژاپنی با یکدیگر را مایه گسترش و عمق بخشی ارتباطات دو کشور دانست و اضافه کرد: آمادگی داریم که دفتر همکاریهای مشترک پارک های علم و فناوری ایران و ژاپن را در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران راه اندازی نماییم و فضایی برای برنامه ریزی همکاریهای مشترک داشته باشیم.
دکتر اسدی با یادآوری این که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قدیمی ترین و بزرگترین پارک علم و فناوری دانشگاهی کشور است، اظهار داشت: در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان مستقر هستند. همانطور که دانشگاه تهران، دانشگاه مرجع و مادر است و در تمام زمینه ها و رشته های علمی فعالیت می کند، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز در تمام حوزه های تخصصی ورود پیدا کرده است.
وی به شهرت ژاپن در حوزه رویکرد فناورانه و تعداد پارک های علم و فناوری اشاره نمود و با استقبال از به اشتراک گذاشتن ظرفیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با پارک های علم و فناوری کشور ژاپن، اظهار داشت: علاوه بر استقرار شرکت های دانش بنیان با سوابق و گستره فعالیتی متفاوت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، هسته های دانشجویی و هسته های فناور نیز در کنار شرکت های رشدی و پسا رشدی فعالیت می نمایند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با ابراز علاقمندی در حوزه برقراری ارتباط دانشجویان ژاپنی شاغل به تحصیل در دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه های ایران با پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، اشاره کرد: متقابلاً انتظار داریم که پارک های دانشگاهی ژاپن نیز همکاری متقابلی با دانشجویان ایرانی دانشگاه های ژاپن داشته باشند.
در ادامه این دیدار، دکتر بهاره حیدری، مشاور رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در امور بین الملل نیز به معرفی و بیان اهداف و خدمات پارک، تشریح زنجیره ارزش، مراکز و بخش های مختلف پارک و بیان خدمات و زمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان و معرفی شعب پارک، ناحیه نوآوری تهران و ناحیه نوآوری شهر دانش پرداخت و پیشنهادهایی بمنظور ایجاد و گسترش همکاریهای فناورانه و نوآورانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پارک های مطرح ژاپن ارائه داد.
آقای «کازوتوشی آیکاوا» سفیر کشور ژاپن در تهران نیز در این جلسه با دعوت از رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای بازدید از پارک علم و فناوری و دانشگاه های ژاپن، به تمجید برنامه های حمایتی دانشگاه تهران برای بسط اکوسیستم نوآوری پرداخت.
کازوتوشی آیکاوا با اشاره به بازدید خود از برخی پارک های علم و فناوری کشورمان همچون پارک دانشگاه صنعتی شریف، اظهار نمود که بسیار تحت تأثیر پیشرفت ها و شرکت های تکنولوژیک ایران و همین طور برنامه های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قرار گرفته است.
سفیر ژاپن در ایران به جایگاه قابل اعتماد دانشگاه تهران اشاره نمود و درباره ی گسترش همکاری ها، بر بنا نهادن تکنولوژی های موفق و همین طور طراحی برنامه های تبادل دانشجو بین دانشگاه تهران و دانشگاه های ژاپن تاکید نمود.
آقای آیکاوا درباره ی نوع و سطح و گستره فعالیت شرکت های دانش بنیان دانشگاه تهران نیز جویا شد، که مهندس میثم یوسفی، رییس مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در پاسخ به این پرسش، بیان داشت: شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به چهار بخش شرکت های کوچک و استارتاپ ها در مراکز رشد، شرکت های رشدی، شرکت های بلوغ یافته که بازار خودرا تثبیت کرده اند و دسته چهارم شامل شرکت های بزرگی که با شرکت های کوچک نیز همکاری می کنند.
وی با اشاره به فعالیت هسته های فناور در کنار شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، گفت: در یکسال اخیر توانسته ایم شرکت هایی را در دوره رشد داشته باشیم که ایجاد آنها حاصل تجاری سازی شدن نتایج تحقیقات اعضای هیأت علمی و دانشجویان باشد.
سفیر ژاپن در تهران همین طور بعد از ملاقات و گفتگو با رییس و مدیران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه GIS و همین طور هوش مصنوعی و دست رباتیک بازدید نمود.


منبع:

1402/05/13
12:03:34
5.0 / 5
435
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , خدمات , دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک