URL



هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران شروع به کار کرد

هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران شروع به کار کرد

کوتاه کننده لینک: هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با حضور 1800 شرکت کننده در قالب 316 تیم از سراسر دانشگاه ها و مدارس بامداد امروز شروع به کار کرد.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از مهر، هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ در دانشگاه آزاد اسلام واحد علوم تحقیقات و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ملی ربوکاپ ایران، به میزبانی واحد علوم و تحقیقات از امروز اجرا شد. این مسابقه که تا ۳۱ فروردین ادامه دارد در کتابخانه دکتر حبیبی این واحد دانشگاهی علوم تحقیقات برگزار می گردد و با حضور ۱۸۰۰ شرکت کننده در قالب ۳۱۶ تیم از سراسر دانشگاه ها و مدرسه های ایران و خارج از ایران شروع به کار کرده است. فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و از اعضای هیات مسؤولان مسابقات بین المللی ربوکاپ در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این رقابت با ثبت نام ۴۰۰ تیم آغاز شد و در نهایت ۳۱۶ تیم که حائزشرایط شرکت در این مسابقه بودند از داخل و خارج از کشور توسط داوران انتخاب شدند، شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ با مربیان و همراهانشان به بیش ۳ هزار نفر می رسند، همین طور ۳۰۰ نفر کادر اجرائی از جانب دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان درحال خدمت به شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان این مسابقات بین المللی هستند.

رزازی اضافه کرد: هدف ما این است که بتوانیم یک قدم در راستای اعتلای فناوری کشور با کمک جوانان و نوجوانان ایرانی عزیزمان برداریم. مسابقات ربوکاپ فقط جلوه فناورانه و مهندسی ندارد بلکه یک مسیر تیم سازی و استعداد یابی در عرصه مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک شمرده می شود. وی افزود: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از اشکالات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این مساله و این دغدغه بطور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود. معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از اشکالات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این مساله و این دغدغه بطور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود. رزازی اضافه کرد: مسأله ای که از هر موضوع دیگر مهم تر است انگیزه دانشجویان است دانشجویان ما خیلی وقت ها از محتوای درس و فضای دانشگاه خسته می شوند و فکر می کنند که این کلاس ها و درس ها قرار نیست جایی به کار آنها بیاید که با این نوع از مسابقات و رقابت ها این انگیزه ایجاد می شود و علمی که سر کلاس های درس به دست می آورند را در این نوع از رقابت ها استفاده می نمایند. وی افزود: اختتامیه این مسابقه با حضور مسؤولین بنیاد نخبگان و وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی در روز سی و یکم اردیبهشت ماه برگزار می گردد و برگزیدگان این مسابقه از امتیازات بنیاد نخبگان و از جوایز نقدی برخوردار می گردند.


منبع:

1403/01/31
13:35:55
5.0 / 5
376
تگهای خبر: ربات , رباتیك , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک