دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان سلامت خبر داد؛
توسعه طرح های پژوهشی سلامت محور کاربردی در راهپیمایی اربعین سال جاری
به گزارش کوتاه کننده لینک، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی از اجرای طرح های سلامت محور در راهپیمای اربعین همچون سال قبل با حمایت معاونت علمی اطلاع داد.
به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و با حضور مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت و تعدادی از فعالان عرصه بهداشت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. در این کنگره اعضای کارگروه های تخصصی ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت، متخصصان داخلی و بین المللی به بیان تجربیات و موضوعات کلیدی در حوزه پرداختند.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی که بعنوان رئیس پنل تخصصی بیماری های تنفسی در این کنگره حضور داشت به معرفی حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان پرداخت و اضافه کرد: معاونت علمی با همکاری دانشگاه ها و متخصصان کشور در ادوار پیشین راهپیمایی با شکوه اربعین، کوشیده است تا با حمایت و توسعه تحقیقات دانشی و کاربردی، سلامت زائرین را ارتقا ببخشد و در راهپیمایی سال جاری زمینه برای پیاده سازی و اجرای پژوهش های فناورانه در حوزه سلامت فراهم گردد.
وی بیان نمود: در تلاش هستیم تا اربعین سال جاری هم بر مبنای یک تحقیق گسترده علمی، مطالعه اثربخشی پروبیوتیک دیگری که بر روی روده و ریه اثر تقویتی دارد و ضمن تقویت سیستم ایمنی، از بروز یک سری از بیماری های تنفسی از راه میکروبیوتای روده جلوگیری می کند، اجرا می گردد.
قانعی با بیان اینکه باید توسعه فناوری ها با تشکیل زمینه برای بخش خصوصی و اختصاص فضای لازم برای پژوهش های کاربردی صورت بگیرد، اضافه کرد: اگر زیرساخت و بستر لازم برای توسعه فناوری در کشور به دقت و درستی پیاده سازی نشود، همواره وابستگی به دستگاه ها مانع از توسعه فناوری می شود.
وی اضافه کرد: با همکاری معاونت علمی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و سازمان هلال احمر جلوگیری از بروز بیماری های تنفسی با تکیه بر کاربرد پروبیوتیک ها در فیلد دنبال شد و با این همکاری مشترک، مطالعه ای با کاربرد یک اسپری بینی برگرفته از عصاره یک نوع جلبک قرمز به همراه یک قرص مکیدنی پروبیوتیک صورت گرفت. نتایج به دست آمده از مطالعه بر روی برخی از امدادگران سلامت که در پیاده روی اربعین سال گذشته، خدمت رسانی می کردند و از این ترکیب استفاده کردند، اثربخشی آنرا نشان داده است.
چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین با بیشتر از دو هزار شرکت کننده، ۳۸۷ مقاله، ۱۸۰ سخنرانی، ۲۰۷ پوستر الکترونیک، ۲۰۰ سخنران موضوعی در ۱۷ محور علمی و ۳۸ سخنران علمی کار خویش را به پایان رساند.
منبع: كوتاه كننده لینك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب