URL



دبیر ستاد نانو خبر داد؛

کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا صورت می گیرد

کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا صورت می گیرد

به گزارش کوتاه کننده لینک، برپایه اعلام دبیر ستاد توسعه فناوری های نانو و میکرو کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا از مهرماه ۱۴۰۳ صورت می گیرد.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از مهر، دبیر ستاد توسعه فناوری های نانو و میکرو در صفحه شخصی خود در ویراستی نوشت: «با اعلام آمادگی دانشگاه بوعلی سینا، ان شاءالله از مهر ماه سال جاری با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع این دانشگاه آغاز می شود. آب پلاسمایی تاثیر بالایی بر راندمان کشت دارد اما تابحال در کشورمان در مقیاس بزرگ مورد ارزیابی قرار نگرفته است.»

آب در کشاورزی یکی از مهم ترین عوامل برای تولید و افزایش بهره وری بوده و استفاده از آب پلاسمایی یکی از راهکارهای نوین برای افزایش این بهره وری است. آب فعال شده با پلاسما با تشکیل اکسیداسیون و دیگر تغییرات شیمیایی در آب می تواند علاوه بر خواص ضدعفونی، محرک رشد گیاه باشد. این فناوری پاک می تواند به بهره وری راندمان محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات منجر شود. علاوه بر این، آب پلاسمایی در ضدعفونی و نگهداری محصولات غذایی اثربخش بوده است، که می تواند به عمر طولانی تر محصولات و کاهش ضایعات غذایی منجر شود.
برخی از کاربردهای استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی عبارت است از:
اثر بر جوانه زنی بذر: آب پلاسمایی می تواند نرخ جوانه زنی بذر را بهبود بخشد.
افزایش رشد گیاهان: آب پلاسمایی می تواند رشد گیاهان را تحت تاثیر قرار داده و به بهبود عملکرد آنها کمک نماید.
کنترل اسیدیته ی خاک: آب پلاسمایی در کنترل اسیدیته ی خاک های مختلف و کاهش آن تاثیر دارد.
چندی پیش ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو فراخوان عرضه پیشنهاد پروژه برای ساخت سامانه آب پلاسمایی برای افزایش بهره وری در صنعت کشاورزی را هم اعلام نمود.
اهداف این پروژه به قرار ذیل است:
شناخت و بررسی فناوری آب پلاسمایی (PAW) و استخراج پارامترهای مؤثر بر طراحی فرایند
بررسی و تحلیل روش های استحصال آب پلاسمایی با تاکید بر روش DBD (Dielectric-barrier discharge)
شناسایی و بررسی پارامترهای تأثیرگذار در طراحی اجزا و فرآیندهای موردنیاز
طراحی فرآیند و ساخت دستگاه مولد پلاسما
بررسی پارامترهای موردنیاز جهت استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی برای کشت محصولات مختلف بالأخص گندم
طراحی فرایند ساخت تجهیز
تعیین درصد ترکیبات دقیق ورودی برای به دست آوردن حداکثر راندمان در تولید کود نیتراته
انتخاب فرایند مناسب و بهینه جهت تولید آب پلاسمایی
تحلیل واکنش های شیمیایی صورت گرفته و راندمان هر واکنش
مشخصات آب پلاسمایی به دست آمده شامل ترکیب شیمیایی، دبی، دما و فشار
بررسی تأثیرات شرایط ورودی شامل دما و فشار بر روی آب پلاسمایی خروجی
تحلیل نتایج به دست آمده
ارائه مدارک مهندسی
ارائه دیتاشیت ماژول های اصلی تجهیز آب پلاسمایی بر مبنای ظرفیت طراحی شده
تهیه نقشه طراحی با جزئیات و نقشه P&ID ساخت تجهیز
علاقه مندان می توانند برای دریافت فرم مربوطه اینجا را ببنیید.

1403/04/31
11:18:05
5.0 / 5
338
تگهای خبر: تولید , دیتا , صنعت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک