URL



معاون علمی رئیس جمهور خبر داد؛

اعطای ۱۵ میلیارد گرنت به ۳ دانشگاه برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی

اعطای ۱۵ میلیارد گرنت به ۳ دانشگاه برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی

به گزارش کوتاه کننده لینک، معاون علمی رئیس جمهور از اعطای ۱۵ میلیارد تومان گرنت به سه دانشگاه برتر برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی از نمایشگاه ایران ساخت اطلاع داد.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از مهر، حسین افشین در نهمین دوره رویداد سرآمدان علمی کشور که عصر امروز در هتل اسپیناس برگزار شد، ضمن بیان این مطلب که این برنامه از سال ۹۴ برگزار می شود، اظهار نمود: در دوره های پیشین از ۱۰۰ تا ۲۰۰ محقق و سرآمد علمی تقدیر شده است و در نهمین دوره از ۵۷ نفر تقدیر گردید که شاهد کاهش تعداد نفرات بودیم که این امر زنگ خطری برای مرجعیت علمی کشور است و اعلام وضعیت زرد برای این حوزه است.

روند کاهشی انتشار مقالات در مجلات علمی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ضمن اشاره به این که مقصر اصلی این سیر نزولی دانشگاه ها نیستند و این مورد متوجه دولت می باشد، اضافه کرد: ما خیلی می شنویم که مقالات اساتید به چه دردی می خورد و این دیدگاه سبب شده تا شاهد کاهش انتشار مقالات در مجلات علمی باشیم.
وی مرجعیت علمی را به معنای حرکت در مرزهای دانش و انتشار مقالات در مجلات معتبر علمی دانست و اظهار داشت: مسیرهای دیگر رسیدن به مرجعیت علمی، تولید فناوری و ایجاد شرکتهای دانش بنیان است.
افشین ضمن بیان این که مرجعیت علمی یک جریان است که با تولید علم در مرز دانش های نوظهور مانند هوش مصنوعی، کوانتوم، میکروالکترونیک و … آغاز می شود، اظهار داشت: مرجعیت علمی یعنی اهمیت دادن به مرزهای دانش و این در شرایطی است که تجهیزات دانشگاه های کشور در سطح جهانی نیست.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با انتقاد از بی اهمیت جلوه دادن انتشار مقالات در مجلات، اظهار داشت: وقتی منبع انتشار علم مسدود می شود ما جلوی مرجعیت علمی را می گیریم بنابراین ما در معاونت علمی به دنبال این هستیم که توجه ویژه ای به دانشگاه ها داشته باشیم و محل این توجه در بنیاد علم ایران است.
وی در ادامه از سه برابر شدن بودجه بنیاد علم ایران اطلاع داد و خاطرنشان کرد: در چارچوب فراخوان هایی که از جانب بنیاد علم ایران منتشر می شود گرنت هایی به اساتید پرداخت می شود که ۸۰ درصد گرنت ها به فراخوان های این بنیاد اختصاص داده شده و هر طرح تا سقف ۵ میلیارد تومان حمایت می شود.

حمایت از پایان های دکتری در ۶ حوزه فناوری ۲ برابر شد

افشین ضمن اشاره به پشتیبانی از رساله های دکتری توسط معاونت علمی اظهار داشت: حمایت های معاونت علمی از رساله های دکتری در سطوح مختلف در شش حوزه دو برابر شده است که شامل حوزه های هوش مصنوعی، میکروالکترونیک، کوانتوم، پلاسما و امنیت سایبری و …می شود.
معاون علمی رئیس جمهور از حمایت معاونت از اساتید برجسته و دانشجویان پسادکتری هم اطلاع داد و اظهار داشت: به منظور تسریع در داوری های رساله ها، هزینه داوری پروژه ها سه برابر شده است.

یک لابراتوار ملی تحقیقاتی راه اندازی می شود

افشین در ادامه سخنان خود از تاسیس یک لابراتوار ملی تحقیقاتی اطلاع داد و اظهار داشت: بنا داریم در کشور یک مرکز آزمایشگاهی ملی تحقیقاتی در سطح بالا راه اندازی نماییم و معاونت علمی برای تاسیس این مرکز آزمایشگاهی سرمایه گذاری خوبی خواهد داشت.
وی در تشریح جزئیات این لابراتوار ملی اظهار داشت: این مرکز آزمایشگاهی مجهز به تجهیزات آزمایشگاهی مدرن در حوزه های علوم پایه، رشته های میکروالکترونیک و … است. تاسیس این مرکز آزمایشگاهی هم اکنون در فاز جانمایی قرار دارد و تلاش می شود یک لابراتوار در شان نخبگان کشور تاسیس شود.
تخصیص گرنت به سه دانشگاه برتر کشور / اعطای ۱۵ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی افشین از برنامه معاونت برای پشتیبانی از سه دانشگاه برتر اطلاع داد و اظهار داشت: افزود: بنا داریم از سه دانشگاه برتر حمایت و به آنها گرنت خاص عرضه دهیم. در این برنامه به هر کدام از این دانشگاه ها ۵ میلیارد تومان گرنت اعطا می شود تا این دانشگاه ها در نمایشگاه ایران ساخت، تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز خویش را خریداری کنند.

1403/08/21
09:25:51
5.0 / 5
132
تگهای خبر: آزمایش , تولید , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک