URL



100 میلیون یورو صرفه جویی با تقویت حوزه عصاره گیری گیاهان دارویی

100 میلیون یورو صرفه جویی با تقویت حوزه عصاره گیری گیاهان دارویی

کوتاه کننده لینک: سالانه نزدیک به 100 میلیون یورو عصاره و طعم دهنده به کشور وارد می شود که با توسعه و تقویت صنایع داخلی می توانیم این نیاز را از داخل تامین و از خروج ارز جلوگیری نماییم.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، قاسم شاکری درباره ی چگونگی سرمایه گذاری در پالایشگاه گیاهان دارویی اظهار داشت: گروه بین المللی سرمایه گذاری هرمان بالاتر از ۲۰ سال است که در حوزه تولید، فرآوری و صادرات گیاهان دارویی و معطر فعالیت می کند. دفاتر فروش و مطالعه و توسعه ما در آلمان مستقر هستند و می توان اظهار داشت که عمده بازار محصولات ما در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. این حضور بین المللی ما، نتیجه برنامه ریزی راهبردی و گسترش زیرساخت های صادراتی طی سالهای قبل است.
وی اضافه کرد: بازار هدف ما شامل صنایع کلیدی نظیر داروسازی، آرایشی بهداشتی، صنایع غذایی، نوشیدنی ها، سموم گیاهی و دخانیات می شود. این بازارها باتوجه به تمایل رو به رشد خود به نوآوری و استفاده از محصولات طبیعی و گیاهی، مزیت رقابتی برای ما به وجود آورده اند که به سودآوری بلندمدت و رشد پایدار منجر خواهد شد.
شاکری با اشاره به وجود شرکتهای گوناگون در ساختار گروه سرمایه گذاری هرمان اشاره کرد: محصولات ما شامل گیاهان دارویی فرآوری شده، دمنوش های گیاهی، انواع عصاره ها، طعم دهنده های گیاهی، کنسانتره های میوه ای و همین طور طراحی و ساخت تجهیزات فرایندی برای پالایشگاه های گیاهان دارویی و صنایع نفت و گاز می شود. این تنوع محصولات ما را قادر می کند تا به نیازهای مختلف و پیچیده صنایع پاسخ دهیم و حضور خودرا در بازارهای جهانی تقویت نماییم.
مدیرعامل پالایشگاه گیاهان دارویی درباره ی استراتژی های دانش بنیان مجموعه اظهار داشت: پروژه ای که ما در این گروه اقتصادی آغاز نموده ایم، برآیند سال ها تجربه و شناخت ما از روند بازار های جهانی است. ما با انتقال و بومی سازی دانش پیشرفته استاندارد سازی عصاره به کشور، حالا قادر به ارائه محصولات باکیفیت و استانداردهای جهانی هستیم. پالایشگاه گیاهان دارویی پردیس عصاره با استانداردسازی و استخراج مواد موثره گیاهی، راهکاری کلیدی برای افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی دارویی، آرایشی-بهداشتی و غذایی ارائه می دهد. این پالایشگاه با تولید عصاره های خالص و استاندارد، نیاز صنایع جهانی به مواد اولیه با کیفیت را تامین کرده و امکان حضور رقابتی و پایدار ایران در این بازارها را تقویت می کند.
این انتقال دانش و سرمایه گذاری قابل توجه در این مورد، فرصت راهبردی قابل توجهی برای کاهش واردات و ارتقای تولید ملی به وجود آورده است.
وی با بیان ارزش راهبردی طب ایرانی اظهار داشت: تلاش ما این است که مفاهیم جدید و مدرن طب ایرانی را به روشی نوین شناسایی نماییم و با بهره بردن از تکنولوژی های جهانی، ارزش هایی را خلق نماییم که توان رقابتی محصولات ما را در بازارهای بین المللی ارتقاء دهد. بطور مثال، گل محمدی که یک محصول ایرانی با کاربرد گسترده در دنیا است، امکان ورود به بازار جهانی محصولات آرایشی طبیعی (Natural Cosmetic) را با نگاهی بطورکامل جدید فراهم نموده است.
شاکری اضافه کرد: اکوسیستمwellness (سلامتی) با گردش مالی ۴.۴ تریلیون دلار در سطح جهانی یکی از فرصت های کلیدی امروز است. تنها قسمتی از این بازار شامل محصولات دارویی، آرایشی و بهداشتی گیاهی می شود؛ دیگر بخش ها شامل مکمل های گیاهی، روغن های گیاهی، صنعت عصاره گیری و اسانس گیری و حتی گردشگری سلامت است. ما با تمرکز بر بخش های بالادستی اکوسیستم wellness بدین سبب وارد شدیم که بتوانیم از فرصت های گوناگون پایین دستی آن برای توسعه کسب وکارهای گروه هرمان بهره مند شویم و با این استراتژی به ایجاد زنجیره ای کامل از محصولات و خدمات باارزش نائل شویم.
وی همین طور از برنامه ریزی برای توسعه بیشتر این صنعت آگاهی داد و اضافه کرد: راه اندازی دومین پالایشگاه در اصفهان در دستور کار است و پیش بینی می نماییم که با افزایش آگاهی عمومی از سبک زندگی سالم و گرایش به محصولات طبیعی، تقاضا برای محصولاتمان درآینده بطور فزاینده ای افزایش یابد. امروز سبک زندگی سالم دیگر یک رویکرد فردی نیست، بلکه به یک سبک زندگی جهانی بدل شده و فرصت های بسیاری را برای ما به ارمغان آورده است.
شاکری در آخر درباره ی حمایت های معاونت علمی در تأسیس این پالایشگاه اظهار داشت: تسهیلات تبصره ۱۸ برای تحقیقات و توسعه قسمتی از حمایتی است که از طرف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان دریافت خواهیم کرد. این حمایت ها، ما را در تحقق اهداف بلندپروازانه مان در امتداد بومی سازی دانش و گسترش زیرساخت های فناورانه یاری خواهد داد و فرصت مناسبی برای شکوفایی بیشتر این صنعت فراهم می آورد.


منبع:

1403/08/23
10:29:32
5.0 / 5
290
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , خدمات , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک