URL



نقره و نانولوله کربنی به جنگ عفونت های استخوانی رفتند

نقره و نانولوله کربنی به جنگ عفونت های استخوانی رفتند

کوتاه کننده لینک: عفونت مقاوم به آنتی بیوتیک در شکستگی های استخوانی مشکلی است که منجر به مرگ یا نقص عضو می شود. بتازگی با ترکیب نانولوله کربنی و نانوذرات نقره، راهکاری برای مقابله با این مشکل ارائه شده است.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ویرجینیا غربی در تلاش اند تا با بهره گیری از فناوری نانو بر مشکل عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک در شکستگی استخوان غلبه کنند. بالاتر از ۱۵۰، ۰۰۰ نفر در آمریکا هر سال گرفتار شکستگی استخوان باز می شوند. حدود ۱۰ ٪ از آنها عفونت ایجاد می کنند که می تواند منجر به کاهش عملکرد اندام، عملیات ثانویه، تأخیر در بهبود یا مرگ شود.
بینگین لی، استاد دانشکده پزشکی ارتوپدی دانشگاه ویرجینیا غربی اظهار داشت: «این میزان عفونت بالا با مقاومت آنتی بیوتیکی پیچیده است. ما بطور قطع باید این نوع عفونت ها را کاهش دهیم برای اینکه عواقب آن جدی است.
مقاومت آنتی بیوتیکی هنگامی حاصل می شود که باکتری ها توانایی شکست داروهای تجویز شده برای از بین بردن آنها را به دست آورند. این گروه از باکتری ها بعد از تکثیر موجب افزایش عفونت می شوند. مراکز کنترل و پیش گیری از بیماری آنها را یکی از فوری ترین تهدیدات برای بهداشت عمومی می دانند.
بیش از یک میلیون نفر در سرتاسر جهان در اثر عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک در سال ۲۰۲۱ درگذشتند. انتظار می رود این تعداد تا سال ۲۰۵۰ دو برابر شود. کار ۲۰۱۷ لی موجب شد که وی و تیمش بدنبال راهکارهای جدید باشند.
کار آنها بر توسعه تلفیقی از دو ماده ضد میکروبی یعنی نانوذرات نقره و نانولوله کربنی متمرکز بود تا از آنها برای کاهش عفونت های مقاوم در مقابل آنتی بیوتیک در شکستگی های باز استفاده گردد.
مطالعه وی با کمک مالی ۱٫۹ میلیون دلاری از موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی و انستیتوی ملی علوم پزشکی عمومی پشتیبانی می شود.
از مدت ها پیش از نقره به عنوان افزودنی استفاده می شود که در مقابل رشد باکتری ها بدن را محافظت می کند. نانولوله های کربنی که برای تحویل دارو و نظارت داخلی غیرتهاجمی استفاده می شوند، دارای خواص ضد میکروبی هستند.
بینگین لی می گوید: فناوری نانو به ما اجازه می دهد از ذرات بسیار ریز استفاده نمائیم، بدین سبب می توانند به مکان هایی بروند که ذرات بزرگتر نمی توانند. آنها به آسانی می\ توانند به غشای سلولی نفوذ کرده و باکتری ها را از بین ببرند. همین طور چالش هایی وجود دارد برای اینکه ذرات ممکنست نه فقط به باکتری ها حمله کنند، بلکه موجب سمیت سلول های انسانی نیز می شوند. یکی از وظایف ما این است که به نوع مناسب فرمولاسیون یا اندازه مناسب و مؤثرتر بپردازیم.
محققان با بهره گیری از سلول های انسانی در یک لابراتوار و روی موش صحرایی، نانولوله های کربنی و نانوذرات نقره را مورد آزمایش قرار دادند تا تعیین کنند که چگونه با باکتری های مختلف در صورتیکه سمیت کمتر نسبت به سلول های انسانی و موش دارد، می جنگد. این کامپوزیت ها همین طور به عنوان پوشش های روی پروتزهای ارتوپدی برای ارزیابی خصوصیات ضدمیکروبی مهندسی می شوند.


منبع:

1403/08/28
08:56:10
5.0 / 5
273
تگهای خبر: آزمایش , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک