رونمایی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران کوتاه کننده لینک: اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در عرصه صنعت غذا رونمایی گردید. به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، محققان و محققان دانشگاه های کشور برگزار گردید. رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی خاص، می کوشد اهمیت بالای ی در بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در زمینه بین المللی ایفا کند. وی همینطور به سیاست ها و اهداف دراز مدت این مرکز اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از این سیاست ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره وری و فرآیندهای تولید، از پژوهش و توسعه (R&D) در این عرصه حمایت می کند. این سیاست ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرایند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد نمود. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: سیاست های این مرکز بخصوص در زمینه همکاریهای بین المللی، ترغیب سرمایه گذاری های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه ی خدمت به شرکتهای دانش بنیان فعال در این عرصه از دیگر برنامه های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد نمود. منبع: gph.ir 1403/09/21 12:08:32 5.0 / 5 331 تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , شركت , صنعت این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ماهواره های رصد حریق به مدار زمین رفتند صادرات 40 درصدی محصولات نانو به 5 کشور دنیا رشد 104 درصدی فروش داخلی هوش مصنوعی سرطان را 100 درصد تشخیص می دهد فناوری به جان بیماریها افتاد از غوغای واکسن ها تا قهرمانی سلول درمانی نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۱ بعلاوه ۳ ارسال نظر