URL



طراحی و ساخت موتور حفاری درون چاهی توسط متخصصان جهاد دانشگاهی شریف

طراحی و ساخت موتور حفاری درون چاهی توسط متخصصان جهاد دانشگاهی شریف

کوتاه کننده لینک: متخصصان جهاددانشگاهی صنعتی شریف موفق شدند با طراحی و ساخت موتور حفاری درون چاهی، قدمی بزرگ در راستای خودکفایی کشور در صنعت نفت برداشته و نقش به سزایی در حل مشکلات کشور دراین خصوص ایفا کنند.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مهندس فاطمه حافظی معاون پژوهش فناوری سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با بیان این خبر اظهار داشت: متخصصان سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با روحیه خودباوری و اتکا به تعهد و دانش فنی موفق شدند با بومی سازی این تکنولوژی پیشرفته، گامی در راستای نیاز داخلی بردارند.
مهندس حافظی با اشاره به اهمیت رفع مشکلات صنعت کشور در حوزه حفاری جهت دار و افقی چاه های نفت، به خصوص در رقابت با کشورهای رقیب در عرصه نفت، افزود: این پروژه که با حمایت صندوق توسعه ملی به عنوان طرح فناورانه کشور به عاقبت رسیده است، به عنوان موفقیت ملی ارزشمندی محسوب می گردد که بعد از تجاری سازی ضمن جلوگیری از وابستگی به واردات از خروج میلیاردها ارز از کشور جلوگیری خواهد نمود.
معاون پژوهش فناوری سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به این مطلب که، موتورهای درون چاهی در صنعت حفاری چاه های نفت خصوصاً حفاری جهت دار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اشاره کرد: مهم ترین خصوصیت این محصول آنست که تولیدکنندگان را در سرتاسر جهان قادر می سازد از مخازنی برداشت نمایند که برداشت از آنها از نظر اقتصادی با روش های سنتی ممکن نیست.
حافظی با اشاره به این نکته که، هم اکنون شرکت های بهره بردار به واردات این محصول راهبردی وابسته هستند و با توجه تحریم های ناعادلانه دشمن، تامین این محصول با مشکلاتی مختلفی هم راه است، افزود: در این طرح، بومی سازی ساخت دو نوع موتور درون چاهی در سایزهای 6 و سه چهارم اینچ و 2 و یک هشتم اینچ که دارای کاربرد زیادی هستند، می تواند نقش به سزایی در حل مشکلات صنعت نفت کشور داشته باشد.
وی، توانایی طراحی موتورهای درون چاهی در سایزهای مختلف با بهره گیری از توانمندی کارشناس داخلی و تولید و در دسترس بودن قطعات موتور و ایجاد بخش تعمیر در داخل کشور را از اهمیت انجام این پروژه بزرگ ملی عنوان نمود که با پشت سرگذاشتن سومین مرحله از تست های عملیاتی با زمان کارکرد (۱۲۰ ساعت) و پیشروی حفاری ۵۰ متر توانست با موفقیت استاندارهای لازم را کسب نماید.
عضو هئیت علمی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، توانایی ساخت و تولید ابزارهای لازم برای تولید قطعات موتور درون چاهی و ارتقاء سطح علمی و تکنولوژیکی صنایع داخلی را از دیگر قابلیت های این موفقیت ملی مطرح کرد که به ید توانای مهندسان مکانیک، متالورژی و صنایع سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف محقق گردیده است. گفتنی است، قطعات این محصول امسال در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار در معرض نمایش حاضران قرار گرفت.

1403/09/29
11:34:26
5.0 / 5
34
تگهای خبر: ابزار , تكنولوژی , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک