در گفتگو با مهر اعلام شد:
تولید خط تولید داروهای گیاهی ایرانی در كنیا و اوگاندا
كوتاه كننده لینك: ۲ شركت دانش بنیان ایرانی درصدد برآمدند تا با راه اندازی خط تولید داروهای گیاهی انسانی و دامی، محصولات ایرانی را در افریقا به تولید برسانند.
به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از مهر، حدود ۱۰روز گذشته، دكتر سورنا ستاری در راس هیأتی تجاری و فناور، متشكل از ۷۰ نفر از مدیران ۴۵ شركت دانش بنیان و فناور و نمایندگانی از وزارت امور خارجه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، مركز همكاری های تحول و پیشرفت و سازمان توسعه تجارت، به دو كشور كنیا و اوگاندا در شرق آفریقا سفر كرد.
این سفر در جهت توسعه صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی بوده است. در همین راستا با یكی از شركتهای دانش بنیان كه در این سفر با هدف صادرات و انتقال دانش فنی حضور داشت گفتگوئی كردیم.
دكترحجت الله ذبیحی مدیرعامل شركت دانش بنیان تولیدكننده داروهای گیاهی در مورد تفاهمنامه هایی كه با اوگاندا و كنیا منعقد كردیم، به خبرنگار مهر اظهار داشت: موفق شدیم قراردادی به میزان پنج میلیون دلار با كنیا و دو میلیون دلار با كشور اوگاندا در جهت تولید داروهای گیاهی ایرانی منعقد نماییم.
وی با اشاره به اینكه مقرر است كه پنج خط تولیدی از پنج محصول را در این دو كشور راه اندازی نماییم، اظهار داشت: سه خط تولیدی مربوط به تولید پماد، شربت و كپسول و دو خط تولیدی برای محصولات دامی در كنیا و اوگاندا تولید خواهد شد.
مدیرعامل شركت دانش بنیان تولیدكننده داروهای گیاهی با اشاره به اینكه به این واسطه، محصولات ایرانی به كشور آفریقایی انتقال پیدا می كنند، خاطرنشان كرد: مقرر است به مدت ۱۰ سال مواد اولیه این خطوط تولیدی، در ایران تولید و به اوگاندا و كنیا فرستاده شود.
ذبیحی افزود: تولید و بسته بندی این محصولات با برند مشترك دو شركت دانش بنیان ایرانی در این كشورها به تولید می رسد كه پس از دو سال هم انتقال دانش فنی آن به كنیا و اوگاندا صورت می گیرد.
مدیرعامل شركت دانش بنیان تولیدكننده داروهای گیاهی با تاكید بر اینكه پیش بینی می گردد با این روش، بازار كنیا و اوگاندا را داشته باشیم، اظهار نمود: تولید مواد اولیه این خطوط تولیدی به مدت ۱۰ سال می تواند سالانه اشتغال زایی زیادی برای كشاورزان ایرانی داشته باشد.
وی با اشاره به محصولاتی كه مقرر است در این دو كشور به تولید برسد، اظهار داشت: كپسول های درد، گوارش، تقویت قوای جنسی، جوان كننده، تقویت سیستم ایمنی بدن و... همچون محصولاتی هستند كه در حوزه انسانی مقرر است به تولید برسند.
به گفته ذبیحی، همینطور پمادهای زخم بستر، زخم های دیابتی، سوختگی، درد مفاصل، هموروئید، آفاتاب سوختگی، ادرار سوختگی كودكان، ضد جوش، ضد لك و... همچون محصولاتی هستند كه در كشور آفریقا با راه اندازی خط تولیدی شان، مورد استفاده قرار می گیرند.
وی اضافه كرد: با این اقدام ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار در سال برای ۱۵۰ تا ۲۰۰ كشاورز اشتغالزایی خواهد شد.
مدیرعامل شركت دانش بنیان تولیدكننده داروهای گیاهی تاكید كرد: از سه ماه آینده نخستین تولید آزمایشی را شروع خواهیم كرد و تا یك ماه آینده ماشین آلات به این دو كشور، انتقال داده و نصب خواهد شد.
وی تاكید كرد: تا پیش از آخر سال میلادی، تولیدات محصولات ایرانی در حوزه گیاهان دارویی به واسطه این قرارداد در كنیا و اوگاندا آغاز می گردد.
ذبیحی با اشاره به اینكه چهار متخصص از این شركت ها به این دو كشور برای نظارت بر پروسه تولید و ساخت این داروها می روند، اظهار داشت: از یك سو سفارت جمهوری اسلامی ایران و معاونت علمی و از جانب دیگر، وزارت بهداشت، وزارت كشاورزی و وزارت صنایع آفریقا برای انتقال دانش فنی و تولید محصولات ایرانی در این كشور همكاری زیادی كرده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب