۴ قرارداد علمی با صنایع منعقد شد؛
احیای تالاب انزلی با كمك شهرك علمی، تولید مركب های گیاهی پرینتر
به گزارش كوتاه كننده لینك ۴ قرارداد علمی حاصل تلاش محققان كشور با صنایع و سازمان های مختلف منعقد شد.
به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از مهر، در دومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های كشور كه در حاشیه نزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در نمایشگاه بین المللی برگزار شد، ۴ قرارداد صنعتی به مرحله انعقاد رسید.
احیای تالاب انزلی
یكی از این قراردادها مربوط به «احیای تالاب انزلی به روش زیست پالایی تسریع یافته و افزایش حجم آبگیری-كاهش متوسط یك متر ارتفاع لجن» بود. این قرارداد بین شهرك علمی تحقیقاتی اصفهان و سازمان حفاظت محیط زیست با هدف افزایش حجم آبگیری به میزان ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیون متر مكعب و كاهش عمق لجن به میزان متوسط ۶۰ تا ۱۰۰ سانتی متر منعقد شد.
این پروژه به مدت ۲۱ ماه در تالاب انزلی با پهنه ۱۲۰۰ هكتار منعقد شده است.
استحصال دی اكسید كربن از گاز دودكش
یكی دیگر از این طرح ها با عنوان طراحی، ساخت و بهره برداری از دمو پلنت غشایی برای استحصال دی اكسید كربن از گاز دودكش است. این قرارداد بین یك شركت دانش بنیان ماشین سازی گاز كربنیك در شهركرد و پژوهشكده پلیمر و پتروشیمی ایران به مبلغ ۱.۱۵۶ میلیارد ریال منعقد شد.
با توجه به پیوستن جمهوری اسلامی ایران به تفاهم نامه آب و هوایی پاریس و همینطور پروتكل كیوتو در جهت كاهش انتشار گازهای گلخانه ای و خلق ثروت از گازهای احتراقی قرارداد طراحی و ساخت و بهره برداری از دموپلنت غشایی منعقد شده است.
راه اندازی MEV دستگاه سامانه بازرسی كامیونی
همچنین ساخت، نصب و راه اندازی یك MEV دستگاه سامانه بازرسی كامیونی مدل سیار به همراه عرضه خدمات گارانتی از دیگر قراردادهایی است كه امروز در حاشیه جلسه منعقد شد. این قرارداد بین یك شركت و یك پیمانكار در شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان به مبلغ ۱۳۵ میلیارد ریال منعقد شد. این دستگاه بازرسی كانتینری كالا جزو دستگاه های استراتژیك هر كشور به حساب می آید. چونكه مرزهای ایران آماج نفوذ دائمی قاچاقچیان مختلف مواد مخدر، سلاح، مواد منفجره و... است كه این باعث ضربات جبران ناپذیر به محصولات ساخت ایران می گردد.
تولید مركب های پرینتر و پلاترهای جوهرافشان با استفاده از مواد معدنی و گیاهی
یكی از قراردادهایی كه منعقد شد تولید انواع مركب های پرینتر و پلاترهای جوهرافشان با استفاده از مواد معدنی و گیاهی با فناوری نانو بود كه بین یك سرمایه گذار و یك شركت دانش بنیان در پارك علم و فناوری به انعقاد رسید.
با بهره برداری خط تولید این طرح ایران به جمع ۵ كشور تولیدكننده مركب پرینتر و پلاترهای جوهرافشان می پیوندد. مبلغ این قرارداد برابر با ۱۸۰ میلیارد ریال است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب