URL



سورنا ستاری:

بزرگترین استارت آپ ها را در منطقه داریم

بزرگترین استارت آپ ها را در منطقه داریم

كوتاه كننده لینك: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از تشكیل شبكه بین المللی استارت آپ ها آگاهی داد و اظهار داشت: بزرگترین استارت آپ ها را در منطقه داریم.



به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از مهر، سورنا ستاری در نشست خبری نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه كه امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، تصریح كرد: هشتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتكس ۲۰۱۹ و در روز سه شنبه نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با حضور شركت های عضو اسكاپ برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینكه این هفته یك هفته استارت آپی است، اظهار داشت: پارسال ریاست اسكاپ در تایلند را ایران بر عهده داشت ازاین رو پیشنهاد برگزاری نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه را ارائه نمود.
به گفته وی، سه شنبه و چهارشنبه ایران میزبان ۵۰ كشور و ده ها میهمان خارجی است؛ مهمانان خارجی از وزرای آموزش عالی و فناوری كشورها، معاونان وزرا و … هستند.
وی با اشاره به موضوعی كه در این مجمع مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت: كمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا اقیانوسیه سازمان ملل (اسكاپ) یكی از نهادهای تابعه شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد است. این شورا یكی از پنج ركن اصلی سازمان ملل متحد به حساب می آید و دارای مأموریت گسترده ای در حوزه اجتماعی و اقتصادی می باشد.
ستاری تصریح كرد: با عنایت به ظرفیت های موجود كشور در حوزه نوآوری و فناوری و با توجه به مأموریت های اسكاپ سال قبل مركز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری به اسكاپ پیشنهادی ارائه شد كه نخستین مجمع به میزبانی ایران در ایام ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه در تهران برگزار گردد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینكه این حركت بزرگ در توسعه شتاب دهنده ها و استارت آپ ها مؤثر خواهد بود، اظهار داشت: استارت آپ ها در همه حوزه هایی مانند بیوتكنولوژی، نانوتكنولوژی، سلول بنیادی، هوافضا، فناوری اطلاعات و … توسعه می یابد.
وی با تاكید بر اینكه ما بزرگترین استارت آپ ها را در منطقه داریم اظهار داشت: در سالیان اخیر رتبه های نوآوری كشور در حد بسیاری كاهش پیدا كرده است بعنوان مثال طی ۴ سال قبل ۵۵ رتبه بهبود شاخص نوآوری را داشته ایم كه این می تواند انگیزه برای ما باشد.
ستاری با تاكید بر اینكه به واسطه برگزاری این مجمع توانمندی های ما به جامعه بین المللی نمایش داده می شود، اظهار داشت: ما در حوزه ایجاد اكوسیستم نوآوری حرف زیادی برای گفتن داریم و ظرفیت هایی نیز در این زمینه در خود می بینیم كه به واسطه برگزاری مجمع می توانیم آنرا به جامعه بین المللی منعكس نماییم.
وی با اشاره به اینكه همین طور به واسطه این برنامه بین المللی شبكه بین المللی استارت آپ ها تشكیل می شود، اظهار داشت: یكی از برنامه های جنبی این مجمع تشكیل شبكه بین المللی استارت آپ هاست.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح كرد: استارت آپ هایی كه در كشور فعالیت می نمایند موجب اشتغال زایی فارغ التحصیلان می شوند كه ما دراین زمینه ظرفیت زیادی داریم.
ستاری تصریح كرد: هم اكنون ظرفیت شركت های تاكسی آنلاین چند برابر شركت های خارجی است بنابراین معاونت علمی روی استارت آپ های فناوری تمركز زیادی دارد.
وی تصریح كرد: ما همواره درصدد هستیم روی موضوعات آب، سلول بنیادی، سلامت، محیط زیست و … متمركز شویم و اكوسیستم نوآوری را در این عرصه ها نمایان نماییم تا مردم بتوانند محصولات و خدمات حاصل از تلاش استارت آپ ها را استفاده كنند.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان كرد: بیشتر از دو هزار ایده موفق را توانستیم به شتاب دهنده های زیر نظر معاونت علمی معرفی نماییم تا شتاب دهنده ها به این وسیله از استارت آپ ها حمایت كنند و محصولات مرغوبی به دست مردم برسد.
وی درباب برخی ایده های استارت آپ ها كه نمونه های آن در كشورهای خارجی وجود دارد و به نتیجه رسیده است، اظهار داشت: حتی ایده هایی كه حالت كپی دارند باید در كشور عمومی شوند و استفاده از آنها فرهنگ سازی شود؛ هر چند كه خیلی از این ایده ها از خدمات هوش مصنوعی بهره مند می شوند و فناوری های جدیدی نسبت به نمونه های خارجی ارائه می كنند و این نشان از موفقیت استارت آپ هاست.
ستاری اضافه كرد: هم اكنون بیشتر از هزار تراكنش اینترنتی از نرم افزارهای ایرانی اعلام شده است كه این تراكنش ها صدها میلیارد تومان هستند.


منبع:

1398/03/19
15:12:13
5.0 / 5
1241
تگهای خبر: اینترنت , تكنولوژی , خدمات , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک