URL



در دانشگاه راكفلر صورت می گیرد

درمان كووید- ۱۹ با پادتن خون افراد بهبود یافته

درمان كووید- ۱۹ با پادتن خون افراد بهبود یافته

به گزارش كوتاه كننده لینك پژوهشگران ˮدانشگاه راكفلرˮ تلاش دارند با پادتن های موجود در خون افراد بهبود یافته، بیماران مبتلا به كووید- ۱۹ را درمان كنند.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، به دنبال ابراز تمایل پژوهشگران به استفاده از خون افراد بهبود یافته برای درمان بیماران مبتلا به کووید- ۱۹، پژوهشگران "دانشگاه راکفلر"(Rockefeller University ) هم تصمیم گرفته اند به این روش درمان اعتماد کنند.
آنها در این پژوهش، پادتن های خاصی را از خون افراد بهبود یافته به کار می گیرند تا قوی ترین پادتن ها را پیدا کنند و درمانی برای کووید- ۱۹ عرضه کنند.
"سازمان غذا و داروی آمریکا"(FDA) در ماه مارس، روش "پلاسما درمانی" را برای درمان کووید- ۱۹ تایید نمود. در این روش، نمونه خون بیماران، دو هفته بعد از بهبودی آنها گرفته می شود. سپس گلبول های قرمز جدا می شوند تا فقط پلاسمای شامل پادتن های ایمنی باقی بماند.
باآنکه پلاسما درمانی در بهبود بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ موثر است اما محدودیت هایی هم برای این درمان وجود دارد. اهدای خون یک بیمار فقط می تواند پلاسمای مورد نیاز برای درمان دو بیمار را تأمین کند؛ بنابراین هر قدر هم که این روش موثر باشد، با محدودیت همراه می باشد.
نتایج به کارگیری این روش هم متناقض هستند. پژوهشگران دانشگاه راکفلر باور دارند که دلیل این تناقض، یکسان نبودن قدرت پادتن ها است؛ در نتیجه اگر خون یک نفر، پادتن های زیادی را در خود داشته باشد، تضمینی وجود ندارد که این پادتن ها قدرت زیادی دارند.
"پاول بینیاس"(Paul Bieniasz)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: هنگامی که نمونه خون بیماران بهبود یافته را آزمایش کردیم، دریافتیم که تفاوت زیادی میان پادتن های کووید- ۱۹ وجود دارد. سطح پادتن در بعضی افراد آنقدر پایین است که پلاسما غیرفعال می شود.
پژوهشگران از بررسی پژوهش های پیشین که برای آزمایش پادتن های پلاسما انجام شده اند، دریافتند که معمولا حدود پنج درصد اهداکنندگان، سطح بالایی از پادتن را در خون خود دارند. خون این گروه از افراد، پادتن هایی معروف به "bNAbs" را در خود جای داده است.
پژوهشگران علاوه بر ابداع یک فرایند کارآمد جهت بررسی نمونه های خون و یافتن قوی ترین پادتن، نوعی فناوری عرضه کرده اند که bNAbs را پیدا می کند تا یک روش کلی درمان عرضه نماید.
نتایج ابتدایی این آزمایش، اثر مثبتی داشته اند و پژوهشگران قصد دارند آزمایش های بزرگتری را جهت بررسی آن آغاز کنند.
پژوهشگران دانشگاه "راکفلر" حالا برای درمان کووید- ۱۹، به نمونه خون افراد بهبود یافته نیاز دارند تا قوی ترین نوع پادتن را پیدا کنند.



1399/02/06
14:11:54
5.0 / 5
1425
تگهای خبر: آزمایش , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک