URL



با همكاری محقق ایرانی انجام شد؛

تولید كوچك ترین ربات میكروالكترونیكی دنیا

تولید كوچك ترین ربات میكروالكترونیكی دنیا

به گزارش كوتاه كننده لینك محققان از تولید كوچك ترین ربات میكروالكترونیك جهان اطلاع داده اند كه بعنوان بخشی از پیشران موتور جت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از نیواطلس، استفاده از این میکروربات در موتور پیشران جت تحولی اساسی در آن بوجود می آورد که از ده سال قبل به این سو شاهد تغییرات قابل ملاحظه ای نبوده است.
این ربات بسیار کوچک تخت تنها ۰.۸ میلیمتر طول و ۰.۸ میلیمتر پهنا دارد و ضخامت آن هم صرفا ۰.۱۴ میلیمتر است. ربات مورد اشاره به صورت بی سیم با یک سیستم انتقال داده در ارتباط می باشد و پس از دریافت سیگنال های الکتریکی توسط یک سیم پیچ القایی در مرکز ربات مورد اشاره، فرآیند گرم شدن نانولوله های پلیمری آن شروع می شود و این امر باعث فعالیت ربات مذکور می شود.
در درون نانولوله های پلیمری این ربات مقداری پلاتینیوم هم وجود دارد که باعث واکنشی کاتالیستی شده و حباب های اکسیژنی تولید می کنند که حرکت آنها به رانش پیشران موتور جت کمک می نماید.
محققان یک بازوی دست ساز را هم برای تسهیل فعالیت این ریزربات تهیه کرده اند که در چارچوب یک محرک تشکیل شده از یک پلیمر گرماسنج عمل می کند. این بازو در واکنش به کاهش یا افزایش گرما مسیر حرکت نانولوله ها را باز و بسته می کند و از این طریق عملکرد پیشران را بهبود می بخشد. از این اختراع جدید می توان برای تسهیل انتقال داروها در بخش های مختلف بدن هم استفاده نمود.
پژوهش مورد اشاره توسط ۱۲ محقق از کشور آلمان انجام شده که یکی از آنها به نام مریم فقیه ایرانی الاصل بوده و در مؤسسه نانو علوم یکپارچه در شهر درسدن آلمان مشغول فعالیت است.

1399/02/16
13:53:54
5.0 / 5
1393
تگهای خبر: الكترونیكی , الكتریكی , تولید , ربات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک