URL



دبیر ستاد زیست فناوری تاكید كرد؛

پتانسیل شركتهای دانش بنیان در رفع چالش های حوزه كشاورزی

پتانسیل شركتهای دانش بنیان در رفع چالش های حوزه كشاورزی

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از آمادگی خیلی از شرکتهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی آگاهی داد و اظهار داشت: امیدواریم این عقب ماندگی در زمینه کشاورزی بواسطه دانش بنیان ها رفع گردد.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از معاونت علمی و فناوری، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم تقدیر از برگزیدگان این همایش با اشاره به اینکه زیست فناوری یکی از اولویت های توسعه اقتصاد و تامین امنیت غذایی است، افزود: در بین حوزه های مختلف زیست فناوری، حوزه زیست فناوری دارو زیست فناوری دارو در جایگاه هشتم قرار دارد، در صورتیکه رتبه نخست زیست فناوری غذا است و این امر نشان دهنده اهمیت بالای زیست فناوری در تامین غذا و رونق اقتصادی کشورها است.
وی با اشاره به اینکه عقب ماندگی های حوزه کشاورزی و غذا باید به کمک معرفی و ترویج ظرفیت های زیست فناوری برطرف می شود، اضافه کرد: ما در کشاورزی ضعف و عقب ماندگی هایی داریم و این کمبود خودرا در اختصاص رتبه نخست واردات ایران به این حوزه نشان داده است. در ابتدای راه تصور می شد راهکاری برای رفع نیازهای وارداتی کشور وجود ندارد، اما به کمک شرکت های دانش بنیان این نگاه تغییر نمود و با فراخوان طرح های نوآورانه، خیلی از شرکتها آمادگی و توانمندی خودرا نشان دادند.
قانعی با تاکید بر اینکه باید با تغییر رویکرد از اقتصاد نفت و توجه به فناوریی های چون زیست فناوری نقش این حوزه را در پیشرفت کشور نمایان نماییم، افزود: باید زمینه ها و بسترهای توانمندی زیست فناوری معرفی شود و این همایش درهای جدیدی را به روی متخصصان و علاقمندان این حوزه می گشاید و باید با بهره گیری از رسانه، این ظرفیت های کم تر شناخته شده بهتر معرفی شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به اینکه باید وزن بیش تری را به حوزه های اولویت دار و کم تر شناخته شده زیست فناوری اختصاص دهیم، افزود: یک نقطه مثبت این رویداد، تاب آوری بالا و انسجام باوجود دوران کرونا بود که امیدواریم پس از این دوران کنگره ها و رویدادهای علمی با رویکرد اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد.
قانعی اشاره کرد: باید حوزه زیست فناوری ناظر به اقتصاد مورد توجه قرار بگیرد برای اینکه اولین اولویت کشور اقتصاد و امنیت غذایی است و زیست فناوری در این عرصه می تواند نقش آفرینی جدی داشته باشد.
شناخت ظرفیت های کم تر شناخته شده حوزه زیست فناوری
نخستین همایش ملی و بین المللی زیست فناوری و توسعه جهانی با هدف معرفی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی در زمینه علوم و فناوری های زیستی، ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری بصورت غیرحضوری اجرا شد. اولین دوره این همایش که از سال جاری شروع شده است، با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همکاری دانشگاه های آسیایی و با همکاری انستیتو پاستور ایران برگزارشد.
این همایش در مدت زمان ۷ روز انجام شد که هر روز به یک پانل اختصاص داشت. ۱۳۷۲ نفر در همایش شرکت کردند که ۴۳۵ مقاله ارسال که ۱۷۰ مقاله پذیرفته شد.
افراد شاخص در تمامی حوزه ها بعنوان سخنران حضور داشتند و به حوزه های کمتر معرفی و ترویج شده زیست فناوری همچون حوزه زیست فناوری محیط زیست پرداختند.

1400/03/14
12:58:27
5.0 / 5
738
تگهای خبر: شركت , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک