URL



اقدام پژوهشگران برای درمان سرطان با واکسن آسترازنکا

اقدام پژوهشگران برای درمان سرطان با واکسن آسترازنکا

پژوهشگران می گویند واکسن کووید-19 آکسفورد-آسترازنکا ممکنست برای درمان سرطان نیز موثر عمل کند و روزی یک انقلاب در درمان سرطان بوجود آورد.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، دلایل زیادی برای دوست داشتن واکسن کووید-۱۹ آسترازنکا وجود دارد، چونکه سبب لخته شدن خون نمی گردد و سازندگان آن می گویند احتمالاً مقابل سویه جدید واگیردارتر ویروس کرونا نیز به خوبی عمل می کند.
به گزارش رویترز، حالا تحقیقات جدید نشان داده است که این واکسن ممکنست بعنوان یک درمان برای سرطان نیز عمل کند.
پژوهشگران موسسه "جنر" آکسفورد و موسسه تحقیقات سرطان "لودویگ"، فناوری دخیل در تلقیح کووید-۱۹ را برای ابداع یک درمان برای سرطان که تا حالا نتایج امیدوارکننده ای در آزمایشات روی حیوانات نشان داده است، تطبیق داده اند. این درمان جدید یک واکسن درمانی دو دوز سرطان است.
پژوهشگران بعد از بررسی های انجام شده بر روی موش ها در کاهش اندازه تومور و بهبود میزان بقای آنها اعلام نمودند که این واکسن همین امسال آماده آزمایش انسانی می شود. آزمایش اولیه آن نیز بر روی ۸۰ داوطلب مبتلا به سرطان ریه با سلول غیر کوچک متمرکز است.
"آدریان هیل"، مدیر موسسه "جنر" به رویترز اظهار داشت: این پلت فرم جدید واکسن می تواند انقلابی در درمان سرطان بوجود آورد.
با عجله متخصصان پزشکی برای ساخت واکسن برای بیماری کووید-۱۹، ما شاهد توسعه تکنیک های موثر برای درمان سایر بیماریها نیز هستیم. فناوری هایی مانند "RNA پیام رسان"(mRNA) ظاهر شده اند که حتی پتانسیل خودرا جهت استفاده در مقابله با سایر بیماریها همچون سرطان نیز نشان داده اند.
همه این پیشرفت ها شامل استفاده از سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با تومورها (یا ایمنی درمانی یا ایمونوتراپی) است که درمانی امیدوارکننده برای خیلی از سرطان ها است.
در واکسن آکسفورد-آسترازنکا از مسیر واکسن کووید-۱۹ برای انتقال کد ژنتیکی استفاده می شود که بدن را مجبور می کند دو پروتئین موجود در سطح خیلی از انواع سلول های سرطانی را هدف قرار دهد. اما این همه ی ماجرا نیست.
همین طور مشخص شده است که فناوری موجود در این واکسن، پاسخ سلول های T قوی تولید می کند. این سلول های T از سلول های T کشنده تشکیل شده اند که ابتدا می توانند سلول های سرطانی را پیدا کرده و سپس برای کشتن آنها تحریک شوند و سلول های T کمک کننده نیز مبارزه با سرطان را سازماندهی و تنظیم می کنند.
این مطالعه در مجله ImmunoTherapy of Cancer Friday انتشار یافته است.



1400/06/14
21:47:45
5.0 / 5
624
تگهای خبر: آزمایش , تولید , سیستم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک