URL



در گزارش كوتاه كننده لینك اعلام شد؛

ایجاد پایگاه کسب وکار فناورانه در قطر

ایجاد پایگاه کسب وکار فناورانه در قطر

مدیرکل توسعه کسب وکار بین الملل مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی اظهار داشت: ما در ایران ضمن آمادگی همکاری با قطر و عمان درصدد راه اندازی پایگاهی برای توسعه کسب وکار بین دو کشور در قطر هستیم.



روح اله استیری درباب همکاری ایران و قطر در زمینه فناوری اظهار داشت: ما در معاونت علمی و فناوری طی چهار سال قبل در تلاش بوده ایم تا همکاری هایی با بخش خصوصی و دولتی قطر در زمینه فناوری داشته باشیم.
مدیرکل توسعه کسب وکار بین الملل مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری اضافه کرد: بدین جهت برنامه ریزی برگزاری نخستین جلسه تجاری – فناوری میان ۵۰ شرکت دانش بنیان علاقمند و طرفهای قطری در سال ۹۶ برنامه ریزی نهایی شد. اما بدلیل شرایط متغیر سیاسی قطر و مبتنی بر نظر وزارت امور خارجه این جلسه برگزار نشد.
استیری اضافه کرد: در ادامه پیگیری های معاونت علمی و فناوری، هیئتی متشکل از مدیران معاونت علمی و شرکتهای دانش بنیان جهت حضور در نخستین جلسه تجاری مشترک و بازدید از صندوق فناوری عمان (Oman Technology Fund-OTF)، پارک فناوری اطلاعات مسقط (Knowledge Oasis Masqat) و پارک فناوری مسقط (Innovation Park of Masqat-IPM) و دیدار با وزیر صمت، وزیر امور خارجه و دبیرکل شورای تحقیقات عمان در مهرماه سال ۹۶ به آن کشور اعزام شدند.
به گفته وی، در ادامه این پیگیری ها، اسفندماه ۹۷ شهر اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری میزبان ۳۰ تاجر و سوداگر و سرمایه گذار از کشور عمان جهت برگزاری دومین نشست تجاری میان شرکتهای دو کشور بود.
استیری اشاره کرد: باتوجه به درخواست طرف عمانی در خصوص لزوم تشویق بخش خصوصی دو کشور به تعامل تجاری و اقتصادی، کارهای معاونت علمی با کشور برای حضور در رویدادهای تخصصی کشور عمان صورت گرفت.
مدیرکل توسعه کسب وکار بین الملل مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری با اعلان اینکه هیات قطری پس از رویت پروژه های فناورانه و شرکتهای دانش بنیان ایرانی، مشتاق سرمایه گذاری روی طرح های دانش بنیان و همکاری با ایرانیها شدند، اظهار داشت: آنها مایل بودند که با پروژه های مختلف ایرانی همکاری کنند و امکاناتی را برای این پروژه ها فراهم سازند.
به گفته استیری، ما در معاونت علمی نیز آمادگی این همکاری فناورانه را داشتیم ؛ برای اینکه قطر می تواند هابی برای صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی به سایر کشورهای در ارتباط باشد.
وی با اشاره به یکی از اقدامات معاونت علمی برای همکاری فناورانه با قطر اشاره کرد: برنامه داریم با مشارکت بخش خصوصی پایگاهی برای توسعه کسب وکار بین دو کشور در قطر راه اندازی نماییم.
مدیرکل توسعه کسب وکار بین الملل مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری اشاره کرد: در هر صورت زمینه همکاری دو کشور ایران و قطر وجود دارد؛ امیدواریم که بتوانیم علاوه بر راه اندازی زیرساخت صادرات در قطر، زمینه صادرات محصولات فناورانه به این کشور با قدرت بیشتری صورت گیرد.

1400/12/24
13:25:48
5.0 / 5
705
تگهای خبر: شركت , فناوری , فناوری اطلاعات , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک